Култура

no alt

Забрањено пушење и Conquering Lion – главни ѕвезди на фестивалот Битола отворен град 2017

Оваа година главни ѕвезди на големата сцена на Широк Сокак во рамките на фестивалот “Битола Отворен град 2017” се култниот сараевски рок бенд ...